Om oss

Föreningen Berta är en ideell organisation vars mål är långsiktig och hållbar förändring. Vi arbetar med barn och unga för att skapa morgondagens förändrare.

Vi tror att framtiden kräver att fler ungdomar lär sig vikten av att stå upp för en bättre och rättvisare värld.

Genom att lära ungdomar de praktiska delarna av förändringsarbete, storytelling och förmågan att engagera och argumentera hoppas vi bidra till en ljusare framtid för oss alla.

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Föreningen Berta är en religiöst och partipolitiskt obunden organisation.

Bakom föreningen står journalisterna Isabell Höjman och Isabel Waite. Den förstnämnda är radiojournalist med fokus på samhällsfrågor och mångårig erfarenhet från Sverige Radio. Den andra har över tio års erfarenhet av kolloverksamhet på Barnens Ö och har arbetat på både Tv4 och Sveriges Radio.

Vill du stödja Föreningen Berta?

Skicka gärna ditt bidrag till oss på:

BG: 5320-8815